
Η πρώτη αποστολή του Φέστα στη Λαμία
Η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ομάδας.
Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superleague.
Έπειτα από την παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Φθιώτιδας, ο Τζιανλούκα Φέστα ο οποίος τον διαδέχθηκε θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο.
Όσον αφορά την απουσίες εκτός για την Λαμία είναι οι Τζανδάρης, Αραμπούλι, Σιμόν, Σκόνδρας, Ρόμανιτς, Γκέντσογλου και Μανουσάκης. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Τζιανλούκα Φέστα αποτελείται από τους: Γκαραβέλη, Σαράνοφ, Προβυδάκη, Σαραμαντά, Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Νινούα, Λούκας , Μαζουλουξή, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδη, Μανούσο, Καραμάνο, Μπανγκουρά, Βέλλιο, Τσούκαλο.
- Η μουσική είναι τρόπος ζωής: Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος στη «νέα εποχή» του
- Ερντογάν: Απορρίπτουμε τις μονομερείς πολιτικές σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά ΕΟΚ και Λιόλιου: «Ή να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί»
- Πώς σχηματίστηκε το Γκραν Κάνιον; Νέα θεωρία κάνει λόγο για βιβλική πλημμύρα
- Κόρινθος: Από το Ψυχικό η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Διώρυγα – Την αναζητούσαν οι γονείς της, βρέθηκε σημείωμα
- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της sci-fi ταινίας «The Dog Stars»


