Μαριέττα Γιαννάκου: Δημοτική δαπάνη η κηδεία της
Μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας
Τη συμμετοχή του δήμου Αθηναίων, με δημοτική δαπάνη, στην κηδεία και ταφή της Μαριέττας Γιαννάκου, «ως ελάχιστο φόρο τιµής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος», αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο, μετά από εισήγηση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.
Την ημέρα του θανάτου της, ο δήμαρχος Αθηναίων είχε κάνει την ακόλουθη ανάρτηση: «Την Μαριέττα τη γνώριζα από μικρό παιδί. Τη θαύμαζα πάντα. Ήταν ένα παράδειγμα για όλους μας. Ανοιγε νέους δρόμους και δεν φοβόταν να τολμήσει.
Μια πραγματική μαχήτρια της ζωής, μια γυναίκα δυνατή, τρυφερή και γεμάτη αγάπη. Λάτρευε την Αθήνα και αγαπούσε τη γειτονιά της. Θα μας λείψει πολύ».
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]
- Super League: Την ίδια ώρα η σέντρα και στα 7 παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής – Δείτε το πρόγραμμα
- Meta: Νέα εργαλεία ανίχνευσης απάτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Οι ενδείξεις που ενεργοποιούν τις προειδοποιήσεις
- Λάτσιο-Μίλαν 1-0: Οι φιλοξενούμενοι κλώτσησαν την ευκαιρία, κερδισμένη η Ιντερ (+8) – Λεάο κατά Αλέγκρι (pics)
- Μπενίτεθ: «Είμαι απογοητευμένος…»
- Άνοιξε μια νέα εποχή ενεργειακής ανασφάλειας για τον κόσμο


