
Ουκρανία: Σταματά το πρωτάθλημα μετά τις δραματικές εξελίξεις στη χώρα
Το πρωτάθλημα της Ουκρανίας δε θα συνεχιστεί σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής
Το πρωτάθλημα στην Ουκρανία επρόκειτο να ξαναρχίσει την Παρασκευή (25/2) μετά τη χειμερινή διακοπή, αλλά η διοργανώτρια Αρχή επιβεβαίωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι η έναρξή του θα καθυστερήσει μετά τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών.
Τελευταία φορά που υπήρξε αγώνας για το ουκρανικό πρωτάθλημα ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο, πριν από τη χειμερινή διακοπή, αλλά λόγω της κατάστασης που επικρατεί τώρα στη χώρα μετά την εισβολή των Ρώσων είναι άγνωστο το πότε θα γίνει η επανέναρξή του.
Μάλιστα, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν η εθνική ομάδα της Ουκρανίας θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με τη Σκωτία στη Γλασκώβη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 24 Μαρτίου.
Αξίζει να σημειωθεί πως η UEFA έχει ήδη κάνει σκέψεις για αλλαγή της έδρας του φετινού τελικού του Champions League, καθώς ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Μάιο στην Αγία Πετρούπολη, αλλά ύστερα από όσα συμβαίνουν είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αλλαγή έδρας.
- Γερμανία: Δύο νεκροί και περισσότεροι από 15 τραυματίες – Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε πεζούς στη Λειψία
- Πιστός στους «γλάρους» ο Χούρζελερ – Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο προπονητής της Μπράιτον
- Ζεντάγια και Μέριλ Στριπ εκτός Met Gala λόγω χορηγίας Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ
- Νέος Κόσμος: Βίντεο ντοκουμέντο με την παρέα των δραστών να κυνηγούν τον 15χρονο που μαχαίρωσαν και τους φίλους του
- Ευχάριστα νέα για την κατάσταση του Ντέρι μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του: Η ενημέρωση της Τσέλσι
- Διήμερη εκεχειρεία 8-9 Μαΐου κήρυξε ο Πούτιν – Την απορρίπτει ο Ζελένσκι


