Aegean: Επιστροφή της πτήσης A3 880 από την Αθήνα προς Μόσχα
Ήδη από τη Δευτέρα 14/2 η εταιρεία έχει τροποποιήσει το σχέδιο πτήσης των δρομολογίων προς τη Μόσχα αποφεύγοντας τον Ουκρανικό εναέριο χώρο
H AEGEAN ενημερώνει ότι η πτήση A3 880 από την Αθήνα με προορισμό τη Μόσχα λίγο πριν την είσοδο του αεροσκάφους στο ρωσικό εναέριο χώρο, για λόγους ασφάλειας και λόγω χαρακτηρισμού της ευρύτερης περιοχής ως περιοχής υψηλής επικινδυνότητας έλαβε εντολή από το επιχειρησιακό κέντρο της εταιρείας να επιστρέψει στην Αθήνα. To αεροσκάφος αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριο Βενιζέλος στις 11:45 τοπική ώρα.
Σημειώνεται ότι ήδη από τη Δευτέρα 14/2 η εταιρεία έχει τροποποιήσει το σχέδιο πτήσης των δρομολογίων προς τη Μόσχα αποφεύγοντας τον Ουκρανικό εναέριο χώρο.
- Χιλή: Αθώωσαν τον αστυνομικό που πυροβόλησε και τύφλωσε διαδηλωτή στις μεγάλες κινητοποιήσεις το 2019
- Βουλγαρία: Αύξηση 184% στον κύκλο εργασιών του Χρηματιστηρίου, μετά την υιοθέτηση του ευρώ
- Πώς μπορούν να παραχθούν περισσότερα τρόφιμα – Μια έξυπνη ιδέα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Σούπερ επένδυση Νο 2
- Starlink: Δωρεάν πρόσβαση στο Ιράν προσφέρει ο Μασκ
- Με αιχμές για κακή οικονομική διαχείριση το μέιλ του Συλλόγου για την παραίτηση Καρυστιανού – Ζητά επιστροφή τραπεζικών καρτών
