Αν και δυσκολεύτηκε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κλείδωσε την παρουσία του στα προημιτελικά του διπλού στο Mexican Open.
Ο Έλληνας τενίστας και ο συμπαίκτης του, Φελιτσιάνο Λόπεζ, επικράτησαν με 2-0 σετ, (7-6 (7), 6-4) των Σάβιλ και Τζον Πάτρικ Σμιθ.
Σοβαροί και συγκεντρωμένοι, οι δυο τενίστες σφράγισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τουρνουά στο Ακαπούλκο.
Ο Έλληνας πρωταθλητής και ο συμπαίκτης του αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες στο πρώτο σετ, με τους Αυστραλούς να αποδεικνύονται σκληρά καρύδια.
Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πιο απλά, το κατέκτησαν με 6-4 και με 2-0 σετ πήραν την πρόκριση για την 8αδα του τουρνουά.
Στον επόμενο γύρο το δίδυμο των Τσιτσιπά και Λόπεζ θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τον αγώνα των Μιγκέλ Άνχελ Ρέγιες/Μακ Σουρ με τους Χουάν Σεμπάστιαν Καμπάλ/Ρόμπερτ Φάρα.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Μια απόστροφος στο κατά τα άλλα ολόιδιο όνομα που φέρει τόσο το γήπεδο της Νιούκαστλ όσο και της Έξετερ οδήγησε έναν οπαδό της Μπαρτσελόνα στην γκάφα της χρονιάς!
Στην Αμερική ταξίδεψε ο τζένεραλ μάνατζερ της της Εθνικής ομάδας Νίκος Ζήσης προκείμενου να συναντήσει τον Αντρέι Στογιάκοβιτς με σκοπό την ένταξή του στην «Γαλανόλευκη».