
Αφιερωμένος στη μνήμη του Άλκη Καμπανού ο τελικός
Ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.
Στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού θα είναι αφιερωμένος ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό (20/2, 17:00), όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.
Η ενημέρωση της ΕΟΚ:
«Ο τελικός του Final Four του Κυπέλλου Ανδρών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την Κυριακή στο Νέο ΚΓ Ηρακλείου («Δύο Αοράκια») θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, του 19χρονου φιλάθλου που έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας συγκλονίζοντας όλη τη χώρα.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θέλοντας να στείλει ένα βροντερό μήνυμα κατά της βίας, θα διανείμει σε όλο το κοινό και κατά την είσοδο στις θύρες μπλουζάκια με το σύνθημα «Δεν είναι πόλεμος, είναι γιορτή».
- Άνδρος: Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο – Σώοι και οι 9 ναυτικοί
- Η μουσική μπορεί να σε πάει από το στρες στη χαλάρωση μέσα σε λίγα λεπτά
- Νέα Ιωνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επισκευής σήραγγας στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως
- Μεγαλώνει το χάσμα στις συντάξεις μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
- Η Ντόλι Πάρτον ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας
- Δολοφονία 20χρονου στην Κρήτη: Πώς έστησε την ενέδρα θανάτου ο 54χρονος

