Χρησιμοποιούν το όνομα Δημάρχου για να υποκλέπτουν κωδικούς Pin
Στο Κορωπί άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομα του Δημάρχου Δημήτρη Κιούση προκειμένου οι ανυποψίαστοι πολίτες να τους αποκαλύψουν δεδομένα τραπεζικών τους λογαριασμών και κωδικούς pin.
Έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Κρωπίας: Κύκλωμα αγνώστων απατεώνων χρησιμοποιούν την ιδιότητα του Δημάρχου Κρωπίας και προσπαθούν να υποκλέψουν δεδομένα τραπεζικών λογαριασμών και κωδικών pin.
Προσοχή σε τηλεφωνικές κλήσεις που χρησιμοποιούν το όνομα του Δημάρχου Κρωπίας και ζητούν προσωπικά στοιχεία, αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, κωδικούς pin κ.ο.κ.
Είναι κακόβουλες και παράνομες ενέργειες αγνώστων. Στην καταγγελία που έχουμε αναφέρεται ο αριθμός κινητής τηλεφωνίας: 6988 34 59 72. Παρακαλούμε όσους έχουν δεχτεί τέτοια τηλεφωνήματα από αυτό το κινητό ή από άλλα παρόμοια να προβούν άμεσα σε καταγγελία στο τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου (210-6627.045, e-mail: takoropiou@astynomia.gr )ή στο Δήμο στο e-mail : mayor@koropi.gr και 213 2000 712, ώστε να κινηθούμε νομικά εναντίον αυτού του κυκλώματος απατεώνων.
- Η Ίντερ προτείνει νέο συμβόλαιο στον Κίβου
- Ηράκλειο: Βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του από την μητέρα του
- Κουτσούμπας: Να ανοίξει το θέμα των υποκλοπών για κυβέρνηση και Μητσοτάκη που ενέχεται στο εγκληματικό σκάνδαλο
- «Ύμνος της Μαφίας»: Σάλος στην Ιταλία για τη Eurovision – Tα προγνωστικά, το Ferto του Akylas και η Σουηδία «θα φροντίσει για την ήττα του Ισραήλ»
- Η σοβαρή νόσηση με COVID-19 και γρίπη αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα
- Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην Κεφαλονιά
