Στυλίδα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Καρέ καρέ η διάσωση του οδηγού
Το μεγάλο αυτοκίνητο άρχισε σιγά-σιγά να βυθίζεται, με τον οδηγό να μην μπορεί να ανοίξει την πόρτα για να βγει
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Στυλίδα, αφού ένα αυτοκίνητο – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – έπεσε στην παραλία Ραχών.
Το τζιπ άρχισε σιγά – σιγά να βυθίζεται στη θάλασσα, με τον οδηγό να μην μπορεί να βγει από το όχημα.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr το τροχαίο στην Στυλίδα σημειώθηκε όταν στην προσπάθεια του 73χρονου οδηγού να κάνει αναστροφή, πιθανόν έπαθε κάτι παθολογικό ή κόλλησε το πόδι του στο γκάζι, και το τζιπ “βούτηξε” με τη μούρη μέσα στη θάλασσα.
Το μεγάλο αυτοκίνητο άρχισε σιγά-σιγά να βυθίζεται, με τον οδηγό να μην μπορεί να ανοίξει την πόρτα για να βγει, αφού το νερό είχε φτάσει μέχρι τη μέση της πόρτας. Δυο άτομα – ένας άνδρας και μια γυναίκα – που καθόντουσαν σε ένα κοντινό κατάστημα, βλέποντας το περιστατικό πήδηξαν στη θάλασσα για να τον σώσουν.
Οι δύο πολίτες, που έσπευσαν να βοηθήσουν τον 73χρονο οδηγό, έφτασαν στο αυτοκίνητο και αρχικά τράβηξαν τον οδηγό και τον έβαλαν να καθίσει πάνω στην οροφή του τζιπ που είχε μείνει έξω από το νερό. Ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του, αλλά ήταν παγωμένος και σοκαρισμένος και δεν μπορούσε να κουνηθεί.
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία

