Νίκος Μουτσινάς: Εκτός εαυτού ο παρουσιαστής – «Εμείς οι δηλωμένες π@υστρ@ς…»
«Φαντάζομαι ότι αναφερόταν στο δικαίωμα να αναπνέουμε. Σημαντικό και το σέβομαι!»
Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε ανοικτά και ξέσπασε, σχετικά με το μήνυμα που δέχτηκε από κάποιον άγνωστο και το οποίο και ανέβασε δημόσια στο λογαριασμό του.
«Τα νέα είναι ωραία, οι δηλώσεις που έχουν γίνει είναι εξαιρετικές. Σήμερα ξύπνησα καταπληκτικά και είπα ‘σε τι χώρα ζούμε υπέροχη;’. Έτσι μου έρχεται να μεταναστεύσω για να έρθω ξανά και να πω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Σκέφτομαι αν θα πω αυτό που θέλω τώρα ή μετά. Θα το πω τώρα, δεν… μαμιέται!
Ανέβασα ένα στόρι γιατί κάποιος κύριος κάπως εκνευρίστηκε, με πάρα πολύ ωραία ελληνικά μου μίλησε. Φάνηκε η παιδεία, η οργή που έχει μέσα του. Κατά καιρούς μου στέλνουν πολύ χαριτωμένα λογάκια για τη σεξουαλική μου επιλογή, αλλά δεν με νοιάζει, να! Το ανέβασα μόνο για να καταλάβουμε τι γίνεται και ότι όντως υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου, γιατί όντως ήταν ένα μήνυμα» είπε αρχικά.
«Το ανέβασα για να καταλάβουμε τι παίζει εκεί έξω και λίγο πώς μπορεί το πράγμα να προχωρήσει γιατί κι αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν ευθύνεται. Γιατί μεγάλωσε σε συγκεκριμένη οικογένεια που ανήκει σε μια συγκεκριμένη κοινωνία. Είχε το δικό του το θέμα. Να καταλάβουμε πώς ο ίδιος σε έναν περιορισμό ζει και πόσο είναι στενό όλο το σύστημά του που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν τρέχει και κάστανο» συμπλήρωσε.
«Τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες πουστρ@ς;»
«Επίσης, το πάρα πολύ πετυχημένο ότι ‘δεν γίνεται να έχετε μόνο εσείς, δηλωμένες που…ες, να έχετε μόνο δικαιώματα’. Οπότε είπα, τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες; Κάπως λίγο το σκέφτηκα και τα έβαλα κάτω και δεν έχουμε κανένα. Δεν θα ήθελα κάπως να περνάει αυτό. Δεν γίνονται γάμοι, να γίνουν σύμφωνα, αρρωσταίνει ο ένας και δεν μπορεί ο άλλος που είναι σύντροφος να πάει στο νοσοκομείο για να μπορέσει να τον τρέξει.
«Ποια είναι τα δικαιώματα; Φαντάζομαι ότι αναφερόταν στο δικαίωμα να αναπνέουμε. Σημαντικό και το σέβομαι! Θα θέλαμε και δυο τρία παραπάνω. Ταράχτηκα ιδιαίτερα όταν είπε ότι ήθελε να δείρει και τους γονείς του παιδιού. Προφανώς, να γυρίσει σπίτι, να δείρει τους γονείς του που δεν τον έκαναν ανοιχτόμυαλο για να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος και ήρεμα» κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε



