
Αργεντινή: 12 νεκροί από νοθευμένη κοκαΐνη – Στο νοσοκομείο 50 άτομα
Άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας στην πρωτεύουσα της Αργεντινής συνέλαβαν υπόπτους για διακίνηση του συγκεκριμένου ναρκωτικού, έπειτα από τους πρώτους θανάτους τοξικομανών που καταγράφηκαν.
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 50 εισήχθησαν σε νοσοκομεία εξαιτίας χρήσης κοκαΐνης που περιείχε μία δηλητηριώδη ουσία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές του Μπουένος Άιρες.
Άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας στην πρωτεύουσα της Αργεντινής συνέλαβαν υπόπτους για διακίνηση του συγκεκριμένου ναρκωτικού, έπειτα από τους πρώτους θανάτους τοξικομανών που καταγράφηκαν.
Σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης, η κοκαΐνη είχε νοθευτεί με μία τοξική ουσία, πιθανότατα από μία συμμορία που προσπαθούσε να μειώσει το κόστος και να μεγιστοποιήσει τα κέρδη σε μία «μάχη» με αντίπαλες εγκληματικές ομάδες για την «πρωτοκαθεδρία» στη διακίνηση ναρκωτικών στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών
- Ισραήλ: Αυτόματη θανατική ποινή στους συλληφθέντες για τρομοκρατία Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης
- Γερμανία: Με GPS «ελεύθερος» ο λύκος που δάγκωσε γυναίκα στο Αμβούργο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]





