
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το 251 ΓΝΑ και ενημερώθηκε για την πορεία υγείας της Γιαννάκου
Η βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, είχε ατύχημα με το αμαξίδιό της πριν αρκετές ημέρες, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας της να επιδεινωθεί τα τελευταία 24ωρα.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ η Μαριέττα Γιαννάκου πήγε το πρωί της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την πορεία της υγείας της Μαριέττας Γιαννάκου.
Η βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, είχε ατύχημα με το αμαξίδιό της πριν αρκετές ημέρες, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας της να επιδεινωθεί τα τελευταία 24ωρα.
Ειδικότερα, η κ. Γιαννάκου χτύπησε το κεφάλι της και η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Έτσι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει αιμάτωμα. Έπειτα υποβλήθηκε σε χειρουργείο και μετά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε ΜΕΘ.
Αργότερα σήμερα αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν.
- Fuel Pass: Συνεχίζονται τα εμπόδια στις αιτήσεις
- Ντρου Μπάριμορ: Γιατί αποφεύγει να φορά στενά ρούχα;
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέξετε σε αρνί, κοκορέτσι και αυγά – Αναλυτικές οδηγίες
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ





