Χανιά: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο – Έπεσε το αυτοκίνητό του από ύψος 10 μέτρων
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και δύο φίλοι του 20χρονου, οι οποίοι, ευτυχώς, τραυματίσθηκαν ελαφρά
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του – κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – με αποτέλεσμα ο 20χρονος οδηγός να χάσει τη ζωή του.
Το τροχαίο δυστύχημα, όπως αναφέρει το neakriti.gr, σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στο Παμπιόλο του Δήμου Πλατανιά και στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο 20χρονος με άλλους δύο φίλους του, ηλικίας 20 και 23 ετών.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός εξετράπη της πορείας του και έπεσε από ύψος 10-15 μέτρων, προσκρούοντας στην συνέχεια σε καλλιέργειες αβοκάντο που υπάρχουν στο σημείο.
Για τον απεγκλωβισμό του 20χρονου οδηγού επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ οι άλλοι δύο νεαροί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το βράδυ του Σαββάτου, ο 20χρονος οδηγός, σύμφωνα με το neakriti.gr, διασκέδαζε σε μαγαζί της περιοχής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόταν έξω με άδεια από τον στρατό και επρόκειτο να απολυθεί σε περίπου δύο εβδομάδες.
- Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ερντογάν στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Πήρε το ντέρμπι στο ντεμπούτο του Κάρικ
- Φάμελλος: Η Αριστερά είναι το «εμείς» της κοινωνίας – Ο Μητσοτάκης εξασφαλίζει μόνο τα υπερκέρδη των γαλάζιων ακρίδων
- «Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θέλει τον Ντεσπόντοφ για το καλοκαίρι»
- Αιτωλοακαρνανία: «Eίχαν διαφορές καιρό, κάποιος θα ‘φευγε απ’ τους δύο» – Νέα μαρτυρία για το φονικό
- ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι «’κόφτης’ στα δίκαια αιτήματα των αγροτών είναι η ΕΕ»
