Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας. Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε νησίδα, αναποδογύρισε και στη συνεχεία τυλίχθηκε στις φλόγες.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία γλίτωσαν από θαύμα, καθώς πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά. Στο σημείο του τροχαίου, που σημειώθηκε κοντά στην Γλυφάδα, έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.
Οι τραυματίες παρελήφθησαν από τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).