Ηράκλειο: Κλειστά όλα τα σχολεία και αύριο Τρίτη
Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει «χτυπήσει» και το Ηράκλειο με αποτέλεσμα τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά και αύριο.
Απόφαση να μείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου τα σχολεία στο Ηράκλειο, έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.
Για όλα τα σχολεία η απόφαση
Η απόφαση αφορά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η αναστολή λειτουργείας των σχολείων αποφασίστηκε «εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του Covid – 19».
Με απόφαση του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, κλειστοί θα παραμείνουν την Τρίτη και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί Ηρακλείου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το «ήσυχο Σαββατοκύριακο» της FA – Τα παιδιά απολαμβάνουν περισσότερο το ποδόσφαιρο χωρίς φωνές γονιών και προπονητών
- Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν γιορτάζει τη νίκη του στα Όσκαρ με burger
- Αρνείται τις κατηγορίες για κατασκοπεία ο 58χρονος Πολωνός – Προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του
- Magnificent Seven: Tεχνο-ολιγάρχες, οι ληστρικοί βαρόνοι του σήμερα
- ΟΗΕ: Η ισραηλινή επιδρομή σε φυλακή του Ιράν τον Ιούνιο ήταν έγκλημα πολέμου
- Τροχαία: Συνελήφθησαν 15 οδηγοί και αφαιρέθηκε το δίπλωμα σε άλλους 1.010 – 4.970 παραβάσεις το τετραήμερο στην Αττική



