Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία «Ελπίδα».
Η υπουργός Παιδείας σε ανάρτησή της στο Τwitter ανέφερε ότι σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου πραγματοποίησαν τηλεκπαίδευση μαθητές και εκπαιδευτικοί σε πάνω από 46.000 ψηφιακές τάξεις, στις περιοχές όπου τα σχολεία είναι κλειστά εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Η κ. Κεραμέως απήθυνε ευχαριστίες προς τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την ετοιμότητα και την συνέπειά τους.
Μαθητές & εκπαιδευτικοί πραγματοποιούν τηλεκπαίδευση από το πρωί σε πάνω από 46.000 ψηφιακές τάξεις, στις περιοχές όπου τα σχολεία ειναι κλειστά εξαιτίας της κακοκαιρίας. Τους ευχαριστούμε θερμά, όπως & τους γονείς & τα στελέχη εκπαίδευσης, για την ετοιμότητα & τη συνέπειά τους.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).