Χάκαραν το site της Sirina – Αντί για ταινίες έδειχνε τη Σκωτσέζικη Βουλή
Η επίθεση είχε διάρκεια πέντε ώρες ενώ στο τέλος ο server δεν άντεξε και έπεσε.
Όποιος χθες το μεσημέρι επισκέφτηκε το site της Sirina δεν θα είδε κάποια ταινία ενηλίκων αλλά θα έμαθε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τις επιδοτήσεις στα Βόρεια Highlands και τις καταστροφές από τον καιρό στα Νότια Highlands.
Και για να σοβαρευτούμε, Αντί λοιπόν για κάποια ταινία ενηλίκων το site της Sirina σε «πετούσε» σε ζωντανή σύνδεση με τη βουλή της Σκωτίας.
Δηλαδή κάποιος πληκτρολογούσε τη διεύθυνση του site και αντί να μπει εκεί που ήθελε, μάθαινε τα νέα της Σκωτίας από τη βουλή.
Δεν άντεξε ο server
Και όμως αυτό δημιούργησε μια πρωτοφανή επισκεψιμότητα με αποτέλεσμα ο server να μην αντέξει και να «κρασάρει», να πέσει δηλαδή. Η τάξη αποκαταστάθηκε μετά τις 8 το βράδυ και το πρόβλημα λύθηκε.
- Νέα Αριστερά: Αποχωρούν δέκα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής – Η ανακοίνωση
- Παπαστράτος: «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά στα 95α γενέθλιά της
- ΠΑΣΟΚ: Πρωτοβουλίες για να μπει τέλος στην εσωστρέφεια
- Ο Αλκαράθ «έσπασε» το οικονομικό ρεκόρ του Australian Open
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σε ετήσιες εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων του Πειραιά
- Ανεργία «μονοψήφια» φτώχεια διψήφια: Τι κρύβεται πίσω από την ψαλίδα στα ποσοστά ανεργίας ΔΥΠΑ-ΕΛΣΤΑΤ





