Σχολεία – Μείωση κρουσμάτων κοροναϊού στα σχολεία – Τι δείχνουν τα στοιχεία
Πριν τα Χριστούγεννα είχαν εντοπιστεί 43.608 μαθητές θετικοί στον ιό
Μειώνονται τα κρούσματα του κοροναϊού μεταξύ των μαθητών στα σχολεία της χώρας. Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, και σύμφωνα με σημερινά στοιχεία του ΕΟΔΥ, κατά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων εντοπίστηκαν 10.414 λιγότεροι μαθητές – ηλικίας 4-18 ετών – θετικοί στον κοροναϊό απ’ ό,τι την τελευταία εβδομάδα των διακοπών των Χριστουγέννων.
Πριν τα Χριστούγεννα είχαν εντοπιστεί 43.608 μαθητές θετικοί στον ιό ενώ τώρα ο αριθμός αυτός μειώθηκε στις 33.194. Σημειώνεται, ότι με δεδομένο ότι απαιτείται πλέον να έχουν νοσήσει οι μισοί μαθητες (50+1) σε ένα τμημα για να κλείσει, μόλις δύο κλειστά σχολικά τμήματα καταγράφονται σε όλη τη χώρα.
Παράλληλα το υπουργείο Παιδείας, υπέγραψε τη Δευτέρα την απόφαση πρόσληψης 2.500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την κάλυψη των αναγκών στα σχολεία εξ αιτίας του κοροναϊού. Στόχος του υπουργείου είναι ο αριθμός των προσλήψεων να φτάσει συνολικά στις 4.000, μέσα στους πρώτους μήνες του έτους.
- Europa League: Η Μπολόνια προκρίθηκε στα προημιτελικά από τον ιταλικό «εμφύλιο» (4-3 στην παράταση)
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Γιορτή σήμερα 20 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άπαιχτος με την μπάλα στο «πέντε»
- Με Πόρτο η Νότιγχαμ Φόρεστ στα προημιτελικά του Europa League – Τα ζευγάρια
- Conference League: Ήττα… πρόκρισης για τη Ράγιο Βαγιεκάνο (0-1) – Με εμφατικό τρόπο η AZ (4-0)



