Η άφιξη του Ολυμπιακού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (vid)
Στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, χωρίς προβλήματα, κατέφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι των δύο ομάδων.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Superleague.
Η αποστολή των Ερυθρόλευκων έφτασε πριν από λίγο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την άφιξή της.
Το παιχνίδι ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» αντιπάλους, αναμένεται με πολύ μεγάλος ενδιαφέρον και είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:30.
Δείτε το βίντεο:
- Η Ουκρανία ως προεκλογικός «μπαμπούλας» – Το βέτο του Όρμπαν, η νέα ρήξη με την ΕΕ και οι κάλπες στην Ουγγαρία
- Release Athens 2026: Ο Παύλος Παυλίδης στην Πλατεία Νερού
- Δικογραφία σε βάρος του 85χρονου ο οποίος απείλησε μαθητές με όπλο στου Ρέντη
- Αρκάς·Αποχαιρετώντας τον Φλεβάρη
- Πακιστάν – Αφγανιστάν: Η σύγκρουση παίρνει διαστάσεις πολέμου μετά τους βομβαρδισμούς στην Καμπούλ – Πάνω από 130 νεκροί
- Ωραία η τηλεργασία αλλά δεν είναι για όλους


