Σκληρό βίντεο – Αστυνομικός σκύλος επιτίθεται σε διαδηλωτή στην Ολλανδία και σχεδόν τον κατασπαράζει
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στα μέτρα του κοροναϊου.
Στο Άμστερνταμ η διαδήλωση κατά των μέτρων για τον κοροναϊό ήταν επεισοδιακή. Οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν άγρια με την αστυνομία και χρειάστηκε να παρέμβουν ακόμη και τα αστυνομικά σκυλιά.
Ένα τέτοιο σκυλί, ένα θεόρατο λυκόσκυλο όρμησε σε έναν διαδηλωτή τον άρπαξε από το χέρι και δεν τον άφηνε. Η δύναμη του δαγκώματος ήταν τεράστια με το σκυλί να μην καταλαβαίνει τίποτε να συνεχίζει να δαγκώνει και να έχει ξεγυμνώσει και τα δόντια του δείχνοντας ακόμη περισσότερο απειλητικό.
Ο άνδρας πάει να φύγει για να γλυτώσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Το σκυλί τον έχει πιάσει από το χέρι. Κάποια στιγμή από την ένταση και το βάρος του σκύλου ο άνδρας καταρρέει. Ο σκύλος συνεχίζει να μην τον αφήνει.
Και δάγκωμα και ξύλο
Και τότε παρεμβαίνει ένας αστυνομικός των Ολλανδικών ΜΑΤ, ο οποίος αρχίζει να βαράει με το μακρύ κλομπ πότε τον πεσμένο άνδρα που ούρλιαζε από τον πόνο και τον φόβο και πότε το σκυλί που είχε πάθει αμόκ και δεν άνοιγε τα σαγόνια του.
NOW – People mauled by police dogs, beaten with batons at «unauthorized protest» against Covid restrictions in #Amsterdam
The Dutch Government appear to have gone stark raving mad over #Covid_19
This is over the top.. the police should be ashamed of themselves.. madness. pic.twitter.com/pTIQysm6ou— Timjbo 🇦🇺 🇺🇸 🇹🇭💧☔ (@Tim_jbo) January 2, 2022
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
