Σύρος – «Εβρεξε» λεφτά στην Ερμούπολη – Δεν πέρασε πάντως ο Αι Βασίλης
Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η αστυνομία ενώ ο άτυχος εργαζόμενος κάνει έκκληση...
«Λεφτά έβρεξε» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Σύρο όταν ο σάκος με τα χρήματα που μετέφερε υπάλληλος εταιρείας άνοιξε και αυτά σκορπίστηκαν στον δρόμο, σε μία απόσταση από το θέατρο Απόλλων μέχρι το Syrou Melathron.
Σύμφωνα με το ertnews.gr, το πρωτοφανές αυτό περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον κόσμο, που έσπευσε να βοηθήσει τον άτυχο εργαζόμενο. Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, μεταξύ εκείνων που πήγαν να μαζέψουν τα λεφτά για να τα δώσουν στον άνθρωπο που τα μετέφερε, ήταν και κάποιοι που επωφελήθηκαν για να βγάλουν ένα μισθό παραπάνω.
Ενας μάλιστα φόρεσε μία κουκούλα και κατάφερε να μαζέψει πολλά χαρονομίσματα και στη συνέχεια να εξαφανιστεί.
Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία ενώ ο άτυχος εργαζόμενος κάνει έκκληση στον συγκεκριμένο άντρα, να επιστρέψει το χρηματικό ποσό που πήρε.
- Airbnb: Ισχυρή ζήτηση για το καλοκαίρι
- BHMAGAZINO: Οι γόνοι πίσω από τη παγκόσμια βιομηχανία της μόδας
- Θεσσαλονίκη: 17χρονη έγκυος κατήγγειλε 16χρονο ότι την έσπρωξε και τραυματίστηκε – Συνελήφθη και για εκδικητική πορνογραφία
- Τουρκία: Βυθίστηκε σε ναυπηγείο το «Sea Star Tilos» – Δραματική διάσωση του πληρώματος
- ΗΠΑ: O Τραμπ απειλεί την ΕΕ με αντίποινα αν προτιμήσει ευρωπαϊκά όπλα
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης προτείνει όριο θητειών – Η αιχμή για Στουρνάρα και Παναγόπουλο
- Μαύρο Στέμμα: Ναζί, συλλήψεις, ποδολαγνεία, υποκλοπές και τρεις σφαίρες – Όλα τα σκάνδαλα πριν τον Άντριου
- Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό και μία αγωνιστική στον Λεσόρ από την Ευρωλίγκα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-amel-uzunovic-440739273-35451634-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442