Σπίτι με το MEGA – Ξεσηκώνει το κοινό ο Ρόκκος και η παρέα του λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου
Ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσε το κοινό με μαντινάδες και μεγάλες επιτυχίες της κρητικής παράδοσης.
To ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη μουσική υπόκρουση από αυτή που επιμελείται ο Στέλιος Ρόκκος και οι λαμπεροί καλεσμένοι του.
Τον ανεβαστικό ρυθμό της βραδιάς ακολουθούν τόσο τα αγαπημένα πρόσωπα του MEGA που βρίσκονται στο πλατό όσο και οι τηλεθεατές από το σπίτι.
Τον Στέλιο Ρόκκο συνοδεύει η ταλαντούχα και στενή του φίλη Μελίνα Ασλανίδου αλλά και εκλεκτοί καλλιτέχνες που θα υποδεχτούν μαζί μας το 2022.
Ο γνωστός και αγαπημένος καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής Μανώλης Κονταρός, βρέθηκε την παραμονή Πρωτοχρονιάς δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο και έδωσε το δικό του στίγμα στην εκπομπή.
Μελωδίες χαραγμένες πολύ βαθιά στην ψυχή όλων των Ελλήνων και λόγια συγκινητικά όπως αυτά που ένας κρητικός τραγουδοποιός ξέρει να γράφει.
Ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσε το κοινό με μαντινάδες και μεγάλες επιτυχίες της κρητικής παράδοσης.
- Ουκρανία: Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων με drones κατά του Κιέβου
- Λίβανος: Σειρά νέων ισραηλινών επιδρομών στον νότο – Ενας νεκρός
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας



