
Γκουαρντιόλα – «Γελοίοι οι 8 βαθμοί διαφοράς που έχουμε»
Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι ξεκαθάρισε πως η μάχη του τίτλου δεν έχει κριθεί παρά τη διαφορά των 8 βαθμών.
Στο +8, από Τσέλσι και Λίβερπουλ, βρίσκεται η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Μπρέντφορντ εκτός έδρας, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο, να μην εφησυχάζει, υποστηρίζοντας πως η απόσταση που έχει η ομάδα του, από τους διώκτες της, είναι μικρή.
Μετά τη νίκη, στο Λονδίνο κόντρα στις «μέλισσες», ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε: «Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Είμαστε οκτώ βαθμούς μπροστά, αλλά απομένουν ακόμη 54 για να παίξουμε και πολλά δύσκολα παιχνίδια. Οπότε όταν το σκέφτεσαι έτσι, οι οκτώ βαθμοί είναι γελοίοι».
Στη συνέχεια, ο Γκουαρντιόλα είπε πως «δεν θα ακούσω κανέναν που θα πει ότι έχει ήδη τελειώσει. Οι Τσέλσι και Λίβερπουλ είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Η μία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και η Λίβερπουλ είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια. Έχουμε αυτή την απόσταση όχι επειδή έχασαν βαθμούς, αλλά επειδή κερδίσαμε 10 στη σειρά ματς».
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Πληροφορίες για τραυματίες και ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά



