
Κατερίνη – 3.000 ευρώ πρόστιμο σε 18χρονο για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού
Είχε πλαστογραφήσει το πιστοποιητικό που είχε στην κατοχή του, στο οποίο φαίνονταν τα δικά του στοιχεία, αλλά το QR code αντιστοιχούσε σε άλλο πρόσωπο το οποίο είχε κάνει κανονικά τον εμβολιασμό του.
Στη σύλληψη ενός 18χρονου ο οποίος είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού το οποίο αντιστοιχούσε σε άλλο πρόσωπο, προχώρησε η αστυνομία στην Κατερίνη, έπειτα από έλεγχο που έγινε σε καφετέρια.
Συγκεκριμένα, ο 18χρονος είχε πλαστογραφήσει το πιστοποιητικό που είχε στην κατοχή του, στο οποίο φαίνονταν τα δικά του στοιχεία, αλλά το QR code αντιστοιχούσε σε άλλο πρόσωπο το οποίο είχε κάνει κανονικά τον εμβολιασμό του.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Συνελήφθη χθες (28 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, επέδειξε ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, που αντιστοιχούσε σε άλλο πρόσωπο και είχε πλαστογραφήσει σε αυτό τα δικά του προσωπικά στοιχεία.
Επίσης κατά τον έλεγχο δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας. Σε βάρος του συλληφθέντα βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.
- Οι εξαγωγές πετρελαίου των ΗΠΑ σε επίπεδα ρεκόρ
- Μόνο ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου του Μπαρτζώκα – «Είναι πάντα έτσι εδώ; Τέλεια» (vid)
- Πάτρα: «Να μην υπάρξει ποτέ ξανά παιδί που θα βιώσει τέτοια φρίκη» λέει η Διοικήτρια στο Καραμανδάνειο για το βρέφος
- Νίκολιτς: «Στο ποδόσφαιρο παίρνεις αυτό που δικαιούσαι»
- Σέρρες: Φωτιά σε ποιμνιοστάσιο στα Ίβηρα – Κάηκαν έντεκα πρόβατα
- Μελόνι: Η αναστολή του Συμφώνου Σταθερότητας, δεν είναι ταμπού
