
Συλλυπητήρια Φίλη στην Κεραμέως για το θάνατο του πατέρα της
Mε την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως επικοινώνησε ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης και την συλλυπήθηκε για το θάνατο του πατέρα της, διακεκριμένου νομικού και καθηγητή, Κωνσταντίνου Κεραμέως
Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Φίλης, επικοινώνησε με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και την συλλυπήθηκε για το θάνατο του πατέρα της, διακεκριμένου νομικού και καθηγητή, Κωνσταντίνου Κεραμέως.
Ο Κωνσταντίνος Κεραμεύς ήταν ομότιμος καθηγητής Πολιτικής Δικονομίας της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Νομικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα με την ακαδημαϊκή του πορεία, συμμετείχε ως διαιτητής σε διεθνείς διαιτησίες και άσκησε δικηγορία ενώπιον του Αρείου Πάγου και ως επικεφαλής νομικός σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.
Διαβάστε επίσης: Πένθος για τη Νίκη Κεραμέως – Πέθανε ο πατέρας της
- Ο Τζέιμι Ντίμον της JPMorgan προσπαθεί να γίνει «πολύ μεγάλος για να αποτύχει»
- Oπως πήγαν… έφυγαν
- Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς στο διαμέρισμά της
- Μικτά πρόσημα στη Wall Street σε αναμονή της λήξης του τελεσιγράφου Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος απειλεί να «εξαφανίσει» τα μισά εταιρικά κέρδη
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις μεγάλες νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

