Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει σαλάτα καπριτσιόζα με κοτόπουλο και γραβιέρα παναρισμένη με ξηρούς καρπούς
Δοκιμάστε τη και δεν θα χάσετε.
Μία γευστική σαλάτα ετοιμάζει σήμερα για τους τηλεθεατές του MEGA ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος.
Σαλάτα καπριτσιόζα με κοτόπουλο και γραβιέρα παναρισμένη με ξηρούς καρπούς, για όσους θέλουν ένα ελαφρύ, αλλά και χορταστικό πιάτο.
Υλικά
1 συσκευασία καπριτσιόζα
1 φιλέτο κοτόπουλο
100 γρ. γραβιέρα
50 γρ. ξηροί καρποί
30 γρ. αλεύρι
10 ντοματίνια
1 κόκκινο μήλο
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ. μουστάρδα
2 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. γιαούρτι
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]

