Πολύ κοντά στην πρώτη της ήττα στη Super League 2 έφτασε η ΑΕΚ Β’, αλλά κατάφερε να το σώσει στο φινάλε. Η Ένωση προηγήθηκε με 1-0 του ΟΦ Ιεράπετρας ο οποίος έφερε τούμπα το ματς, χάρη σε ένα γκολ του Γιούση όμως λίγο πριν το τέλος οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το 2-2 και πήραν έστω τον βαθμό στο παιχνίδι που έγινε στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Η ΑΕΚ Β’ προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με γκολ του Χριστόπουλου από ασίστ του Γιούση, αλλά ο ΟΦΙ έφτασε στην ανατροπή πριν το ημίχρονο. Στο 25′ ο Αντερέγκεν ισοφάρισε σε 1-1 μετά από φάουλ του Μπενίτεζ και στο 42ο ο Τορίμπιο με κεφαλιά, έκανε το 1-2.

Στο 66′ ο ΟΦΙ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπλάνκο, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να κλείνουν στα καρέ τους τους Κρητικούς. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 82′ όταν ο Γερολέμου βρήκε με κάθετη τον Γιούση κι εκείνος έκανε το 2-2. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ Β’ έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά το σουτ του Ιατρούδη σταμάτησε στο δοκάρι του Καραγκιόζη.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Μπούσης (80′ Αμούρ), Κορνέζος, Λάτσι, Παρράς (87′ Γιαννούτσος), Μπάμπης (69′ Τζούντα Γκαρσία), Μουστακόπουλος, Γεροδήμου, Χριστόπουλος, Γιούσης, Κοσίδης (80′ Ιατρούδης).

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κάρδαρης, Ντι Λορέντζο, Κοντοές, Ντε Λορέντζι, Τορίμπιο, Μεσσιδόρο, Μπενίτεζ, Λεμονής (69′ Ψάνης), Μπλάνκο, Αντερέγκεν.