Squid Game – Η 2η σεζόν θα είναι επική – Τι αποκάλυψε ο δημιουργός του
Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» θα επιστρέψει, με τον Hwang Dong-hyuk να δίνει λεπτομέρειες για τα σχέδιά του και την πλοκή. Γιατί έκανε λόγο για έναν «σκοτεινό» κύκλο;
Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, που έχει σπάσει τα ταμεία, θα επιστρέψει και οι φανς της ανυπομονούν.
Ο εμπνευστής της, Hwang Dong-hyuk, μίλησε στο Entertainment Weekly και έκανε αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο, ο οποίος για την ώρα παραμένει άγνωστο πότε θα κάνει πρεμιέρα.
«Νομίζω πως ο Gi-hun…»
«Είναι σαν τον Εκπρόσωπο, ο οποίος ήταν παλιός νικητής του παιχνιδιού αλλά μετατράπηκε στον Front Man, κάπως σαν τον Darth Vader. Κάποιοι καταλήγουν Jedi και κάποιοι Darth Vader, σωστά; Νομίζω πως ο Gi-hun θα περάσει από ένα συγκεκριμένο σημείο όπου θα τεσταριστεί με παρόμοιο τρόπο» είπε ο Νοτιοκορεάτης και άφησε πολλά υπονοούμενα για το μέλλον του Seong Gi-hun μετά την απόφασή του να μην μπει στο αεροπλάνο αλλά να κυνηγήσει την ομάδα πίσω από το παιχνίδι.
Παράλληλα, σημείωσε: «Δεν είμαι σε θέση να μπορέσω να σας πω για την δεύτερη σεζόν, ωστόσο εάν υπάρξει μια τέτοια θα έλεγα πως στην πρώτη είδαμε τον Gi-hun ως ένα χαρακτήρα που η ανθρωπιά του ξεπρόβαλλε ή εκτίθονταν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αλλά νομίζω πως στη δεύτερη θα έχει μάθει αρκετά από τα παιχνίδια και η εμπειρία του από τον πρώτο κύκλο θα τον κάνει να αντιδράσει περισσότερο».
Squid Game creator Hwang Dong-hyuk teases details of the highly anticipated second season of popular Netflix show https://t.co/9m9e9mWv81
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας