
Μαντώ για το body shaming που βίωσε – «Από τις δίαιτες αρρώστησα, είχα νοσηλευτεί»
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην προσπάθεια της να χάσει βάρος
Η Μαντώ αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που βίωσε με τις δίαιτες και στο body shaming.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να χάσει βάρος αλλά και το πόσο αυτό επηρέασε την υγεία της.
Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά: «Υπήρχε body shaming τότε. Και τρία κιλά πάνω να ήσουνα σου έλεγαν να χάσεις δέκα στη δουλειά. Ήταν τραγικό γιατί κάποια κοπέλα όπως εγώ που ήμουν μια κοπέλα με καμπύλες και η φυσιολογική μου κατάσταση ήταν να μην είμαι αδύνατη γιατί αρρωσταίνω, πήγα κόντρα στη φύση μου και να γίνω κόκαλο».
Η Μαντώ ανέφερε στη συνέχεια: «Έτρωγα 3 μπουκιές και αυτό ήταν. Αρρώστησα. Είχα νοσηλευτεί, είχα αναιμία, θυρεοειδή. Ήταν τότε η τάση της εποχής. Δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήμουν ποτέ η τραγουδίστρια που ήθελα να τραγουδάω και να κοιτάνε τα πόδια μου. Ήθελα την φωνή και τα τραγούδια. Αλλά μπήκα στη διαδικασία για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Τις εποχές που είχα περισσότερα κιλά είχα μεγαλύτερη επιτυχία. Όποτε αδυνάτιζα πολύ δεν ήμουν τόσο δημοφιλής. Ο κόσμος με ήθελε για αυτό που είμαι. Όχι το άλλο άκρο».
Δείτε το βίντεο
- LIVE: Ελλάδα – Γερμανία
- Κακοκαιρία Erminio: Σφοδρή χαλαζόπτωση στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, ισχυροί άνεμοι και βροχές
- Βουλή: «Τεχνητή ένταση» καταλογίζει στο ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση – «Ο πρωθυπουργός δεν ξεφύγει από τα ερωτήματα», απαντά ο Μάντζος
- Πλούτος ή επιβίωση; Η σοκαριστική αιτία που η Gen Z στην Κίνα λατρεύει την Κρις Τζένερ ως θεότητα
- Δίκη για τα Τέμπη: Αυστηρές οδηγίες και καθολικός έλεγχος στην είσοδο
- Εθνική Γυναικών μπάσκετ: Η κλήρωση της Β’ προκριματικής φάσης για το Eurobasket 2027


