Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλογυμνασμένα χέρια και μπράτσα της Βασίλισσας Λετίθια, θέμα συζήτησης στην Ισπανία

Τα καλογυμνασμένα χέρια και μπράτσα της Βασίλισσας Λετίθια, θέμα συζήτησης στην Ισπανία

Η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια τον τελευταίο καιρό έχει εντυπωσιάσει τους πάντες και έχει κάνει όλους τους Ισπανούς να μιλούν για τα μπράτσα και τα χέρια της.

Πλέον οι φωτορεπόρτερ σε κάθε εμφάνιση της Βασίλισσας της Ισπανίας, Λετίθια, δεν επικεντρώνονται μόνο στο τι φοράει και στο πως είναι βαμμένη. Τώρα αυτό που τους απασχολεί, είναι να φωτογραφίσουν τα καλογυμνασμένα της μπράτσα.

Η 49χρονη Λετίθια σύζυγος του βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε κατέπληξε τους πάντες με την τελευταία της εμφάνιση στο ετήσιο γκαλά που διοργανώνει η Ισπανική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Φόρεσε ένα εφαρμοστό αμάνικο τοπ με παγιέτες και μια εφαρμοστή φούστα το οποίο όμως άφηνε ακάλυπτους τους καλοσμιλευμένους της ώμους και αναδείκνυαν τα γυμνασμένα της μπράτσα.

Μάλιστα τα φλας άστραψαν και όλοι συζητούσαν – εκτός από την τέλεια ισορροπία που πέτυχε με το ντύσιμο της μεταξύ κλασσικού και μοντέρνου – για τα χέρια της Λετίθια.

Ποια είναι η Λετίθια

Η Λετίθια Ορτιθ Ροκασολάνο γνωστή πλέον ως η βασίλισσα της Ισπανίας Γεννήθηκε στο Οβιέδο, στις 15 Σεπτεμβρίου 1972. Παιδί χωρισμένων γονιών έχασε τη μικρή της αδερφή από θάνατο που όπως έγραφε ο ισπανικός τύπος ήταν από υπερβολική δόση ναρκωτικών.


Στις 22 Μαΐου 2004 παντρεύτηκε στην Μαδρίτη το τότε διάδοχο Φίλιππο και 10 χρόνια μετά, το 2014, η Λετίθια έγινε βασίλισσα της Ισπανίας, μετά από την παραίτηση του Βασιλιά Χουάν Κάρλος Α΄.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024