
Καρασαββίδης – «Γήπεδο με τραγικές συνθήκες – Κακή διαιτησία»
Στα τραγικά λάθη της διαιτησίας στάθηκε ο Γιώργος Καρασαββίδης.
Στα πολλά λάθη της διαιτησίας στάθηκε ο Γιώργος Καρασαββίδης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε πως η διαιτησία ήταν πολύ κακή, ενώ στάθηκε και στις συνθήκες του γηπέδου, τις οποίες χαρακτήρισε τραγικές.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν ένα παιχνίδι, που απαιτούσε χαρακτήρα και η ομάδα δείχνει ότι τον αποκτάει. Σε ένα γήπεδο με τραγικές συνθήκες, με μια διαιτησία που θέλω να δω το βίντεο για να επιβεβαιώσω την κακή εικόνα που έχω, τα παιδιά ανταπεξήλθαν και με το παραπάνω.
Έχουμε ένα δύσκολο παιχνιδι τώρα, με τον Δούκα, για να πάμε στη διακοπή. Θα ξεκουραστούμε και θα περιμένουμε ένα δυνατό αντίπαλο».
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»
- «Γιατί μας αντιπαθούν στη Μέση Ανατολή;» – Η ιστορική απάντηση του Κένεντι που ξέχασαν όλοι οι πρόεδροι
- Ώρα για «θεσμικές απαντήσεις» από την Κοβέσι – Τι θα συζητήσει με τον Γ. Φλωρίδη







