Την εξαιρετική της πορεία στον Νότιο όμιλο της Super League 2 συνέχισε η ΑΕΚ Β’ που επικράτησε με 1-0 των Χανίων και παρέμεινε στον ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, έχοντας και ματς λιγότερο. Νίκη και για τον Παναθηναϊκό Β’ κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη με 2-0 ενώ για τον Βόρειο όμιλο η ΑΕΛ πήρε σημαντικό διπλό με 3-1 επί του Απόλλωνα Πόντου.

Νίκη για την ΑΕΚ Β’

Η ΑΕΚ Β’ ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο ματς και προσπαθούσε να δημιουργήσει ώστε να φτάσει στο γκολ. Σαμπανάτζοβιτς και Λάτσι είχαν δύο καλές στιγμές για τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το γκολ που ήρθε στο 53ο λεπτό. Ο Μουστακόπουλος έκανε μία κούρσα, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Σταμούλη ο οποίος έδωσε για τον Γιούση που τελείωσε τη φάση για το 1-0.

Τα Χανιά αντέδρασαν κι έφτασαν κοντά στο 1-1 με τον Μπαΐροβιτς στο 62′ να μην μπορεί να νικήσει τον Γκίνη με πλασέ ενώ εννιά λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος παρά την πίεση των Κρητικών με την ΑΕΚ Β’ να πανηγυρίζει την πέμπτη της νίκη σε έξι ματς.

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης (81′ Γιαννούτσος), Μιτάι, Μουστακόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Αμούρ (54′ Παρράς), Γιούσης (81′ Κάτσικας), Ε. Χριστόπουλος (68′ Τζούντα Γκαρσία), Κοσίδης (68′ Ιατρούδης)

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Πατάπης, Ζιούλης, Τσαμούρης (46′ Παντεκίδης), Κογιέτε (59′ Καμαρά), Παναγιωτούδης (80′ Βασιλακάκης), Κάρλος, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Βάρκας (59′ Κόλλας), Μπαΐροβιτς

Επιστροφή στις νίκες για Παναθηναϊκό Β’

Καλή εμφάνιση με νίκη συνδύασε ο Παναθηναϊκός Β’ κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη. Οι «πράσινοι» είχαν ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά αυτό ήρθε τελικά στο δεύτερο.

Ο Αθανασακόπουλος στο 65′ άνοιξε το σκορ με πέναλτι, φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Πεχλιβανόπουλου. Τέσσερα λεπτά αργότερα έμεινε και ο Παναθηναϊκός με δέκα λόγω αποβολής του Ηλιάδη και στο 83′ ο Σαρδέλης σφράγισε τη νίκη κάνοντας το 2-0.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρόμπι, Μαρτίνης (84’ Κούτσιας), Θεοχάρης (87’ Αντωνίου), Ηλιάδης, Κρυπαράκος (90’ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος (90’ Τουρκοχωρίτης), Σαρδέλης, Τσιριγώτης (84’ Σέχου).

Αστέρας Βλαχιώτη: Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Λάμτσε, Μαϊσουράτζε (81’ Ρόδης), Πεχλιβανόπουλος, Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ, Τσίπρας (58’ Σάνι), Ζαΐμι (81’ Οφολίκουε), Παπούλης (68’ Τουλίκας), Χριστόπουλος (68’ Ντούνης).

Νίκες για ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας

Για τον Βόρειο όμιλο σημαντικές νίκες πήραν η ΑΕΛ επί του Απόλλωνα Πόντου με 3-1 εκτός έδρας και η Αναγέννηση Καρδίτσας με 4-2 στο τοπικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα.

Ο Σουντουρά στο 21′ έκανε το 1-0 για τον Απόλλωνα, με την ΑΕΛ να απαντάει άμεσα και να φτάνει στην ανατροπή χάρη σε δύο γκολ του Όγκμποε (28′, 37′) κι ένα του Ακούνια στο 42′.

Στην Καρδίτσα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε γκολ των Μπιανκόνι (3′, 49′) και Πολίτη 42′, ο Ριζογιάννης μείωσε σε 3-1 στο 71′ με πέναλτι, για να κάνει το 4-1 ο Κουτσιανικούλης στο 74′. Ο Ριζογιάννης διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με νέο πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στον Νότιο όμιλο της Super League 2:

Λεβαδειακός – Αιγάλεω 1-0

ΑΕ Καραϊσκάκης – Εργοτέλης 3-2

ΑΕΚ Β’ – Χανιά 1-0

Παναθηναϊκός Β’ – Αστέρας Βλαχιώτη 2-0

Επισκοπή – ΟΦ Ιεράπετρας 0-1

Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου 2-0

Καλαμάτα – Διαγόρας 2-0

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Super League 2:

Bέροια – Απόλλων Λάρισας 5-1

Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Πιερικός – ΠΑΟΚ Β 0-0

Καβάλα – Αλμωπός 0-6

Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου 2-0

Αναγέννηση Καρδίτσας -Τρίκαλα 4-2

Ηρακλής – Ολυμπιακό Β 0-0

Απόλλων Πόντου – ΑΕΛ 1-3