Παναγιώτης Κελεσίδης – Διασωληνώθηκε λόγω κοροναϊού ο θρύλος του Ολυμπιακού
Εξ όσων έχουν γίνει γνωστά, ο Κελεσίδης είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις
Ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο θρυλικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, νοσεί από κοροναϊό και δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της ζωής του στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Εξ όσων έχουν γίνει γνωστά, ο Κελεσίδης είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις.
Μιλώντας στο protothema.gr, ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Θρύλου, Αντώνης Γλύκας, δήλωσε ότι ο Κελεσίδης εισήχθη χθες στο Τζάνειο με αναπνευστικά προβλήματα και αργότερα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.
«Στην επικοινωνία που είχα μαζί του χθες, μου είπε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο γίνεται για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο, αργότερα μάθαμε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πως οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Γλύκας.
Ο Κελεσίδης είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ και γίνεται αγώνας να βρεθεί για εκείνον κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας άλλου νοσοκομείου.
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς X: Έχουμε αμφιβολίες για τη συμμόρφωσή σας
- Σε χαμηλό 16 ετών το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 09.01.2026]
- Άρσεναλ – Λίβερπουλ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- Mίλαν – Τζένοα 1-1: Γκέλα των Ροσονέρι σε ματς – ροντέο



