Χανιά – Άλλα 20 κρούσματα κοροναϊού στα σχολεία της περιοχής
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν άλλα 20 κρούσματα κοροναϊού σε σχολικά συγκροτήματα στα Χανιά.
Αυξάνεται η ανησυχία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, αλλά και γονείς στα Χανιά αφού καθημερινά εντοπίζονται κρούσματα στα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας. Μέχρι τώρα, μόνο τον Νοέμβριο έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 250 κρούσματα του ιού στα σχολεία της περιοχής.
Βέβαια, κανένα τμήμα δεν έχει κλείσει αφού για να γίνει κάτι τέτοιο, σύμφωνα με το φετινό πρωτόκολλο, πρέπει να νοσήσει το 50%+1 των μαθητών.
Άλλα 20 κρούσματα σήμερα
Σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, εξακριβώθηκαν 20 νέα κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Αναλυτικά, στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, δηλαδή σε Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία των Χανίων εντοπίστηκαν 10 κρούσματα σε μαθητές και 1 σε εκπαιδευτικό σε 9 διαφορετικά τμήματα.
Στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση καταγράφηκαν 6 κρούσματα σε μαθητές και 3 σε εκπαιδευτικούς τις τελευταίες 24 ώρες και ένα κρούσμα στο λοιπό προσωπικό, σε 6 τμήματα σχολείων.
Οι μαθητές σήμερα υποβάλλονται σε self test, με το οποίο πρέπει να προσέλθουν αύριο για μάθημα.
*Φωτογραφίες αρχείου
- Φορτηγό με συνθήματα για το Ιράν χτύπησε φιλομοναρχικούς διαδηλωτές στο Λος Άντζελες [Βίντεο]
- Θεσσαλονίκη: Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- «Μετρητά για να κρατήσετε μετανάστες» – Το deal της Ευρώπης με τους μεσανατολίτες ηγέτες
- Ιράν: Ο Τραμπ δηλώνει ότι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ ετοιμάζουν «πολύ δυνατές επιλογές»
- Ουκρανία: Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων με drones κατά του Κιέβου
- Λίβανος: Σειρά νέων ισραηλινών επιδρομών στον νότο – Ενας νεκρός


