Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει πατατοσαλάτα με τόνο
Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή, που αξίζει να δοκιμάσετε
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για μία πετυχημένη πατατοσαλάτα.
Υλικά:
- Μία συσκευασία τόνου
- 300 γρ. baby πατάτες
- 1/2 πράσινη πιπεριά
- 70 γρ. καλαμπόκι
- 40 γρ. ελιές ροδέλες
- 100 γρ. αρακά
- 1 σκ. σκόρδο
- Άνηθο
- Δυόσμο
- Ξύσμα από χυμό από 1/2 λεμόνι
- 40 γρ. μαγιονέζα
- Ελαιόλαδο
- Παπανικολάου: «Είμαι περήφανος για το πώς εξελίχθηκε η καριέρα μου»
- Δάγκειος πυρετός: Προειδοποιήσεις από τον ΕΟΔΥ σε ταξιδιώτες και επισκέπτες από το εξωτερικό
- «Καίει» το φετινό πασχαλινό τραπέζι – Αυξημένο έως και 19,3%
- «Ψήφισε, αλλιώς άλλοι θα αποφασίσουν για σένα» – Μεγαλύτεροι δίνουν συμβουλές για τις Ευρωεκλογές
- Πρωτομαγιά: Αλαλούμ με τα δρομολόγια εν όψει απεργίας – Ποιες ώρες θα κινηθούν τελικά τα ΜΜΜ
- Πωλητήριο από Κομισιόν σε 23 κτίριά της στο Βέλγιο