Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μιλφέιγ με φυτική κρέμα
Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για ένα πετυχημένο μιλφέιγ.
Spotlight
-
Αυτός είναι ο πύραυλος του Ιράν που καταρρίφθηκε από τους Ισραηλινούς
-
Συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή, πόλεμος στην Ουκρανία, πυρηνικές απειλές – Οδεύουμε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
-
Ο άνθρωπος-κόλεϊ από την Ιαπωνία ξαναχτυπά με νέα βίντεο εναντίον Ακίτα
-
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος αντικαθιστά τον Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο
Υλικά:
250 ml φυτική κρέμα μαγειρικής
1 λίτρο γάλα
130 γρ. κορν φλάουρ
7 κρόκους από μεσαία αυγά
280 γρ, ζάχαρη
120 γρ. βούτυρο
1 στικ βανίλιας
Για τη βάση:
900 γρ. φύλλα σφολιάτας
150 γρ. βούτυρο
150 γρ. ζάχαρη καστανή
100 γρ. ζάχαρη άχνη
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις