
Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 4.108 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο και σήμερα η Θεσσαλονίκη βρίσκεται μια ανάσα από το Λεκανοπέδιο, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία
Μειωμένα σε σχέση με χθες είναι τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 4.108 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
Υπενθυμίζεται ότι σταθερά τις Κυριακές τα κρούσματα είναι λιγότερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, μιας και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ που διενεργήθηκαν χθες, Σάββατο, όπου τα διαγνωστικά κέντρα υπολειτουργούν.
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο και σήμερα η Θεσσαλονίκη βρίσκεται μια ανάσα από το Λεκανοπέδιο, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.
Η Αττική παραμένει και σήμερα, σταθερά, σε τετραψήφιο αριθμό μολύνσεων. Συγκεκριμένα, το λεκανοπέδιο «δίνει» 1.020 μολύνσεις, ενώ η συμπρωτεύουσα 733.
Όσον αφορά στην κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική, από τα 1.020 κρούσματα του Λεκανοπεδίου, τα 323 καταγράφονται στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.
Την ίδια στιγμή, μόλις πέντε περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.
Τέλος, 69 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Δείτε αναλυτικά:
- Νετανιάχου: Κρατάμε ανοιχτά τα μάτια μας όσον αφορά το Ιράν – Θα μιλήσω σήμερα με τον Τραμπ
- Ντουμπάι: Κοινή αστυνομική επιχείρηση Κίνας – ΗΠΑ – ΗΑΕ με 276 συλλήψεις για απάτη με κρυπτονομίσματα
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- Επανέρχεται ο Πολάκης: Φληναφήματα τα περί μη συμμετοχής μου σε ΠΓ και ΚΕ – Να πάρει θέση η επιτροπή δεοντολογίας


