
Στην τελική ευθεία η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης
Το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, τοπόσημο της περιοχής, έφτασε η στιγμή να «ανακαινιστεί» με σκοπό να ανανεώσει την οπτική και την λειτουργικότητα του. Η συνάντηση εργασίας όλων των εμπλεκομένων Δήμων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θέτει το έργο σε κίνηση
Συνάντηση εργασίας για το έργο της ενοποίησης, ανάπλασης και ανάδειξης του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης από το Καλοχώρι έως το Αγγελοχώρι, συγκαλεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Με την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης του Ειδικού Σχεδίου για το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, ο κ. Τζιτζικώστας συγκαλεί συνάντηση εργασίας, όπου θα παρουσιαστεί το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο, που ετέθη σε δημόσια διαβούλευση.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου και Υποδομών και Δικτύων Πάρη Μπίλλια, των επτά Δημάρχων με παράκτιες εκτάσεις: Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη, Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη, Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Θερμαϊκού Γιώργο Τσαμασλή, καθώς και του Προέδρου του ΤΕΕ/ΤΚΜ Γιώργου Τσακούμη.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στην έδρα της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βίλα Αλλατίνι, Β. Όλγας 198, «γυάλινο κτίριο»), την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, στις 13.00’.
- Drones: Πάνω από 100 κατανέμονται σε όλη την Ελλάδα για τον εντοπισμό πυρκαγιών
- Εξετάσεις: Αρχίζουν τη Δευτέρα οι προαγωγικές και οι απολυτήριες στα λύκεια – Πότε ξεκινούν στα γυμνάσια
- Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν την άσκηση;
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 28°C – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες
- Το νέο μουσείο του Ράφα Ναδάλ: Μια διαδρομή μέσα στον θρύλο
- Ο κόσμος μέσα από τα μάτια του Στιβ ΜακΚέρι



