Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μιλφέιγ με φυτική κρέμα
Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για ένα πετυχημένο μιλφέιγ.
Υλικά:
250 ml φυτική κρέμα μαγειρικής
1 λίτρο γάλα
130 γρ. κορν φλάουρ
7 κρόκους από μεσαία αυγά
280 γρ, ζάχαρη
120 γρ. βούτυρο
1 στικ βανίλιας
Για τη βάση:
900 γρ. φύλλα σφολιάτας
150 γρ. βούτυρο
150 γρ. ζάχαρη καστανή
100 γρ. ζάχαρη άχνη
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442