Φρίκη στα Τρίκαλα – Αστυνομικός κατηγορείται ότι ασέλγησε στο 4χρονο παιδί του
Η καταγγελία έγινε από την πρώην σύζυγο του αστυνομικού
Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης Αστυνομικού για ασέλγεια σε βάρος του 4χρονου παιδιού του.
Η καταγγελία έγινε από την πρώην σύζυγο του αστυνομικού και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του ποινικού κώδικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στα Τρίκαλα είχε παντρευτεί μια 33χρονη με την οποία είχε αποκτήσει κορίτσι τεσσάρων ετών και χώρισε το 2018.
Είχε πάρει το κορίτσι το πρωί του Σαββάτου στο σπίτι του σύμφωνα με τις σχετικές συμφωνίες, όμως δεν το επέστρεψε έγκαιρα.
Υπήρξε προστριβή μεταξύ του πρώην ζευγαριού και τελικώς αυτός την παρέδωσε αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Όμως η μητέρα πρόσεξε ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά της τετράχρονης και διαπίστωσε ερυθρότητες στο σώμα της. Διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις που περιέγραψε το κορίτσι σε ειδικούς παιδοψυχολόγους της ΕΛΑΣ.
- «Διεθνές Αεροδρόμιο Ντόναλντ Τραμπ»: Ο Αμερικάνος πρόεδρος δίνει το όνομα του σε αερολιμένα της Φλόριντα
- Μυτιλήνη: Νέα ένταση με Άδωνι Γεωργιάδη, υγειονομικούς και αστυνομία – Καταγγέλλουν αποκλεισμό οι εργαζόμενοι
- Πρόσωπο γεμάτο αίματα, 15 ράμματα, σπασμένο χέρι και… συνεχίζει!
- UEFA Champions League: Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός ζωντανά στο MEGA
- Το YouTube ανήκει πλέον στο Μουσείο: Το Me Αt Τhe Zoo μόνιμο έκθεμα στο V&A – «Τεράστιες προβοσκίδες»
- «Σαν ερωδιός από την κόλαση» – Ημιυδρόβιος σπινόσαρος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αρπακτικούς δεινόσαυρους



