Συνεχίζεται η μετασεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη
Από τις 4:00 έως τις 6:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου καταγράφηκαν 5 μετασεισμοί με τον ισχυρότερο να υπολογίζεται στα 3,1 Ρίχτερ
Συνεχίζεται η μετασεισμική ακολουθία στο Αρκαλοχώρι, με πολλές από τις σεισμικές δονήσεις που καταγράφονται να γίνονται αισθητές και στο Ηράκλειο.
Από τις 4:00 έως τις 6:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου καταγράφηκαν 5 μετασεισμοί με τον ισχυρότερο να υπολογίζεται στα 3,1 Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση 7 χιλιομέτρων Βόρεια – Βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 8,5 χιλιόμετρα.
Ακολούθησαν άλλες πέντε επιφανειακές δονήσεις με την ισχυρότερη από αυτές μεγέθους 2,8 Ρίχτερ να καταγράφεται στις 4:58 τα ξημερώματα.
- Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου – Στο «κόκκινο» 74 κατοικίες
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
- Λίβερπουλ: Από πότε είχε να υποστεί 10 ήττες στην Premier League (pic)

