Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει το πιο ωραίο κέικ με πραλίνα φουντουκιού
Ιδανικό για να συνοδεύετε τον καφέ ή το τσάι σας
Ο chef του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για ένα λαχταριστό κέικ.
Υλικά για το παντεσπάνι
150 γρ. βούτυρο
175 γρ. ζάχαρη
4 αυγά μέτρια
175 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. φουντούκια
Υλικά για τη μους πραλίνας
220 γρ. κουβερτούρα 53%
280 γρ. φουντουκόπαστα
510 ml κρέμα γάλακτος 35%
Υλικά για το γλάσο:
150 ml κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
150 γρ. φουντούκια ψημένα
Ακολουθήστε τις οδηγίες του και καλή σας όρεξη!
- Live streaming: Η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Λιθουανία: Η κυβέρνηση θα κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των αερόστατων από τη Λευκορωσία
- Ηλεία: Θρίλερ στην Ανδραβίδα με IX βυθισμένο σε αρδευτικό κανάλι – Αγνοείται ο οδηγός
- Ο Τζέρεμι Ο. Χάρις του Emily in Paris συνελήφθη στην Ιαπωνία ως ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών
- Προσωρινή διακοπή στον τελικό του League Cup λόγω συσκότισης
- Τα εννέα βήματα της ΚΕΔ για την εκπαίδευση των διαιτητών της Super League

