Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει το πιο ωραίο κέικ με πραλίνα φουντουκιού
Ιδανικό για να συνοδεύετε τον καφέ ή το τσάι σας
Ο chef του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για ένα λαχταριστό κέικ.
Υλικά για το παντεσπάνι
150 γρ. βούτυρο
175 γρ. ζάχαρη
4 αυγά μέτρια
175 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. φουντούκια
Υλικά για τη μους πραλίνας
220 γρ. κουβερτούρα 53%
280 γρ. φουντουκόπαστα
510 ml κρέμα γάλακτος 35%
Υλικά για το γλάσο:
150 ml κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
150 γρ. φουντούκια ψημένα
Ακολουθήστε τις οδηγίες του και καλή σας όρεξη!
- Βαρδούσια: Εντοπίστηκαν κάτω από χιονοστιβάδα χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις αγνοούμενοι ορειβάτες
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: Κανείς δεν μπορεί να κακοποιεί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα
- Προς το χειρότερο τρίμηνο από το 2001 η μετοχή της Oracle
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Θεσσαλία και Εύβοια – Πού έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος νερού
- Ισραήλ: Έγινε η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τη Σομαλιλάνδη – Αντιδρούν Σομαλία, Αίγυπτος, Τουρκία, Τζιμπουτί
- ΚΕΔ: Τα πολλά κρυμμένα μυστικά και η έλλειψη διαφάνειας
