Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει σούπα με μοσχάρι
Ότι πρέπει για τις κρύες μέρες που ξεκίνησαν αυτήν την εβδομάδα
Spotlight
-
Καθηγητής του Χάρβαρντ: «Απεχθάνομαι το ιρανικό καθεστώς, αλλά έχει δίκιο – Ένοχες οι ΗΠΑ»
-
Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα το Σάββατο για την Ολυμπιακή Φλόγα
-
Η ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου πριν εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τελευταία φορά
-
Πέθανε ο μακροβιότερος ασθενής με COVID - Υπέφερε για 613 μέρες και πέρασε 50 μεταλλάξεις
Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, αποκαλύπτει τα μυστικά για μία νόστιμη σούπα με μοσχάρι.
Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι
400 ml ζωμού για βοδινό
5 κρεμμύδια εσαλότ
2 πατάτες
1 πράσο
2 γλυκοπατάτες
150 γρ. μανιτάρια
1/2 σέλερι
1 πατάτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Χυμό από 1 λεμόνι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις