Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, αποκαλύπτει τα μυστικά για μία νόστιμη σούπα με μοσχάρι.

Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι
400 ml ζωμού για βοδινό
5 κρεμμύδια εσαλότ
2 πατάτες
1 πράσο
2 γλυκοπατάτες
150 γρ. μανιτάρια
1/2 σέλερι
1 πατάτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Χυμό από 1 λεμόνι

Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και καλή σας όρεξη!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr