Επίθεση με βιτριόλι – Δημιούργησαν προφίλ με το όνομα Έφη Κακαράντζουλα – «Πόση αρρώστια να αντέξει ο κόσμος;»
Ειδικότερα, η Ιωάννα έχει κάνει repost μίας ανάρτησης μίας φίλης της, η οποία εντόπισε το προφίλ της Κακαράντζουλα η οποία καταδικάστηκε για την επίθεση με βιτριόλι
Αποτροπιασμό -τουλάχιστον- προκαλεί η είδηση πως κάποιοι ελαφρόμυαλοι δημιούργησαν στα Social Media προφίλ με το όνομα της Έφης Κακαράντζουλα.
«Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος» γράφει σε story της στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου και δημοσιεύει φωτογραφία από το ψεύτικο αυτό προφίλ.
Ειδικότερα, η Ιωάννα έχει κάνει repost ανάρτηση μίας φίλης της, η οποία εντόπισε το προφίλ της Κακαράντζουλα η οποία καταδικάστηκε για την επίθεση με βιτριόλι.
«Αν είσαι κάποιος ανόητος που έκανε αυτό το fake προφίλ είσαι άρρωστος. Αν είσαι η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα να ακολουθήσεις εδώ. Γύρνα στο σκοτάδι σου. Μπλοκ» αναφέρεται στην ανάρτηση με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να κάνει repost.
«Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος;» το σχόλιο με το οποιο συνοδεύει την ανάρτησή της.
Δείτε την εικόνα:
- Καραϊβική: «Πολύ ανήσυχη» η κυβέρνηση της Ουρουγουάης για την κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή
- Ο Τραμπ θέλει να εξασφαλιστεί ότι το τηλεοπτικό δίκτυο CNN θα αλλάξει ιδιοκτήτη
- Βενεζουέλα: «Θρασεία κλοπή και ενέργεια διεθνούς πειρατείας» το ρεσάλτο των ΗΠΑ
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ


