
Νέο σκάνδαλο: Συνελήφθη 33χρονος καθηγητής τένις είχε ερωτικές σχέσεις με κορίτσια 13,5 και 15 ετών
Ο 33χρονος προπονητής τένις πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα την Παρασκευή
Νέο σοκ προκαλούν αποκλειστικές πληροφορίες του in.gr για σεξουαλικό σκάνδαλο με δάσκαλο τένις και ανήλικες μαθήτριές του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή 33χρονος δάσκαλος του τένις οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για υπόθεση που αφορά σε ερωτικές σχέσεις με ανήλικα κορίτσια. Τελικά ο 33χρονος συνελήφθη με ένταλμα που εκδόθηκε.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, ο 33χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με δύο κορίτσια, το ένα 13,5 ετών και το άλλο 15 ετών. Φαίνεται ότι κατηγορείται για «κατάχρηση ανηλίκων», το ένα μάλιστα κάτω από 14 ετών, ενώ άγνωστο είναι από πότε διατηρούσε αυτές τις ερωτικές σχέσεις και πώς έγινε γνωστή η υπόθεση.
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς ενός από τα ανήλικα κορίτσια απευθύνθηκαν στη Δικαιοσύνη κι έτσι κινήθηκαν οι διαδικασίες. Μάλιστα, λέγεται ότι μία από τις περιπτώσεις ερευνάται σε βάθος… 5 ετών.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο προπονητής του τένις διατηρεί σχολή στα δυτικά προάστια της Αθήνας.
Η ανακοίνωση
Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης ο Δένδιας – «Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε εκ μέρους της κυβέρνησης και του λαού»
- Κατέρρευσε διώροφη πολυκατοικία στην Κύπρο: Μάχη για απεγκλωβισμό ατόμου – Τρείς τραυματίες
- Γεροξεκούτης, παλιάτσος, «απολύεσαι!»: 12 φορές που οι παγκόσμιοι ηγέτες τα έβαλαν ανοιχτά με τον Τραμπ
- Από τη σούβλα στο story – Το Πάσχα στην εποχή των social media
- Η εξομολόγηση του Νεϊμάρ για το Μουντιάλ του 2022: «Ήταν σαν να είχα πεθάνει…»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Χέρι -χέρι στη Μύκονο ανταλλάσσουν φιλιά
