Ο Ντε Κολό είναι πλέον ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων
Η επίδοση των 18 πόντων στο παιχνίδι της Φενέρ με την ΤΣΣΚΑ έφερε τον Ντε Κολό στην τρίτη θέση των all-time σκόρερ στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων.
Ο Νάντο Ντε Κολό συνεχίζει να γράφει ιστορία και να επιβεβαιώνει τη μεγάλη κλάση του. Ο Γάλλος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε βοήθησε την ομάδα του να φύγει με το διπλό από τη Μόσχα, επικρατώντας με 91-82 της ΤΣΣΚΑ για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, με τον 35χρονο να σημειώνει 18 πόντους σε 22:40΄.
Αυτή η επιθετική επίδοση ήταν αρκετή για να τον ανεβάσει στην τρίτη θέση των all-time σκόρερ των ευρωπαϊκών κυπέλλων, ξεπερνώντας τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Μπροστά του υπάρχουν δύο «ιερά τέρατα» των παρκέ και πρόκειται για τον Βασίλη Σπανούλη και τον Νίκο Γκάλη. Ο Ντε Κολό έχει 4.475 πόντους και υπολείπεται λιγότερο από 400 πόντους από τον «Kill Bill» και 430 από τον κορυφαίο «Γκάνγκστερ».
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας