Αμερικανικά ΜΜΕ – Γιατί ο Τζο Μπάιντεν είναι ο πιο… ντροπαλός πρόεδρος των ΗΠΑ
Σε αντίθεση με Μπάρακ Ομπάμα και Ντόναλντ Τραμπ.
Από την αρχή της προεδρίας του, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν παραχώρησε μόλις δέκα προσωπικές συνεντεύξεις.
Ο αριθμός αυτός, των προσωπικών του συνεντεύξεων είναι κατά πολύ χαμηλότερος, σε σύγκριση με τον αριθμό των προσωπικών συνεντεύξεων των προκατόχων του στο Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ και Μπαράκ Ομπάμα κατά την αντίστοιχη χρονική περίοδο άσκησης των προεδρικών καθηκόντων τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της διαδικτυακής εφημερίδας «TheHill».
Στους δέκα μήνες άσκησης των προεδρικών καθηκόντων του, ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει δώσει μόλις δέκα προσωπικές συνεντεύξεις, έναντι περισσότερων από 113 συνεντεύξεων του Ομπάμα και περισσότερων από 50 συνεντεύξεων του Τραμπ, όπως δείχνει η καταμέτρηση του ίδιου δημοσιεύματος.
Οι προσωπικές συνεντεύξεις επιτρέπουν στους δημοσιογράφους να κάνουν ανεπιθύμητες ή άβολες ερωτήσεις προς τους Αμερικανούς προέδρους, πιέζοντας τους να μην ακολουθήσουν το προκαθορισμένο πλαίσιο των ομιλιών τους.
- Ασίστ… μισό γκολ από τον Ελ Κααμπί και 1-0 το Μαρόκο κόντρα στο Καμερούν! (vid)
- ΕΕ – Mercosur: Οι νικητές και οι ηττημένοι της μεγάλης εμπορικής συμφωνίας
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι στο Περιστέρι
- Πέθανε ο «τελευταίος playboy» Φιλίπ Ζινό – Η Γκρέις Κέλι τον μίσησε, η Καρολίνα τον παντρεύτηκε, το Μονακό τον εξόρισε
- LIVE: Ρέξαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Σέρρες: «Δεν είναι ένας ο δράστης, υπάρχουν και άλλοι» υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου



