
Αϊτή – Απήχθησαν μέλη αμερικανικής ιεραποστολής – Παιδιά ανάμεσά τους
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργάνωσης αυτής, στην ομάδα μετείχαν πέντε άνδρες, επτά γυναίκες και πέντε παιδιά.
Δεκαέξι Αμερικανοί πολίτες και ένας Καναδός, μέλη της ιεραποστολικής χριστιανικής οργάνωσης Christian Aid Ministries, απήχθησαν στην Αϊτή το Σάββατο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργάνωσης αυτής, στην ομάδα μετείχαν πέντε άνδρες, επτά γυναίκες και πέντε παιδιά.
Τα μέλη της ιεραποστολής εξαφανίστηκαν στα προάστια της πρωτεύουσας Πορτ-ο-Πρενς, ενώ πήγαιναν να επισκεφθούν ένα ορφανοτροφείο.
Νωρίτερα, πηγές των αϊτινών δυνάμεων ασφαλείας ανέφεραν ότι για την απαγωγή ευθύνεται μια συμμορία ενόπλων που δρα στην περιοχή ανάμεσα στην πρωτεύουσα της Αϊτής και τα σύνορα με τη Δομινικανή Δημοκρατία. Δεν διευκρινίστηκε αν έχουν ζητηθεί λύτρα για την απελευθέρωση των μελών της ιεραποστολής.
- Γερμανία: Ζευγάρι συνελήφθη στο Μόναχο με κατηγορίες ότι κατασκόπευε για λογαριασμό της Κίνας
- Ο χρόνος για τις παλιές ταυτότητες τελειώνει – Μέχρι πότε πρέπει να αντικατασταθούν
- ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ επιχειρεί νέο πραξικόπημα συγκάλυψης για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- ΜΜΕ Ισραήλ: «Η Χάποελ Τελ Αβίβ θέλει τον Σορτς αν δεν πάρει τον Μοντέρο»
- Υποκλοπές: Καταθέτει πρόταση δυσπιστίας το ΠΑΣΟΚ; – Τα διλήμματα Ανδρουλάκη και οι διαρροές Μαξίμου
- ΚΚΕ για υποκλοπές: Αοριστολογίες και γενικότητες Δεμίρη – Καταγγέλλει «μεθοδεύσεις συγκάλυψης» στη Βουλή





