Κούμαν – «Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου – Ο Λαπόρτα με στήριξε και με στηρίζει»
Ο Ζουάν Λαπόρτα «ψηφίζει» την παραμονή Κούμαν σύμφωνα με τον ίδιον
To μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να παραμένει αβέβαιο.
Η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα για τους Μπλαουγκράνα, οι οποίοι βρίσκονται στην 8η θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ρεάλ.
Στην Ισπανία τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διοίκηση αποφάσισε να δώσει διορία δύο παιχνιδιών στον ολλανδό τεχνικό, ώστε να ανατρέψει την κατάσταση.
Το πρώτο από τα δύο αυτά παιχνίδια είναι η αναμέτρηση (17/10) κόντρα στη Βαλένθια στο «Καμπ Νόου», ενώ στις 24 του μήνα οι Μπλαουγκράνα θα υποδεχτούν τη Ρεάλ στο classico, το οποίο θα κρίνει και το μέλλον του 58χρονου τεχνικού στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.
Πάντως ο Ρόναλντ Κούμαν εμφανίστηκε αρκετά καθησυχαστικός για το μέλλον του στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Βαλένθια, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της ομάδας, Ζουάν Λαπόρτα, έχει δείξει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του:
«Είναι γνωστό ότι γίνεται πολύς λόγος για το μέλλον μου. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για μένα. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πάντα υπάρχουν πράγματα με έναν προπονητή. Είμαι συνηθισμένος σε αυτά. Ο πρόεδρος με στήριξε και με στηρίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνος στον Πειραιά
- Φενέρμπαχτσε: «Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Εφές»
- Shrekking, poketing, benching: Το στενάχωρο λεξικό των σύγχρονων όρων των σχέσεων
- Συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν: Ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε περιορισμένη εκεχειρία – Τετ α τετ Φιντάν με Πούτιν
- Η Κ.Ο.Θ. υποδέχεται το 2026 με βιεννέζικο αέρα
- Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για κυβερνοεπίθεση και για ανάμιξη σε εκλογές στις εκλογές του 2024
