Καμένα Βούρλα – Αγνοείται ζευγάρι τουριστών στο βουνό
Γύρω στις 5:30’ το απόγευμα της Κυριακής το ζευγάρι επικοινώνησε μέσω του αριθμού εκτάκτου ανάγκης ζητώντας βοήθεια γιατί είχε αποπροσανατολιστεί στα μονοπάτια που οδηγούν γύρω από το βουνό και φτάνουν μέχρι το Μοναστήρι και την Καρυά.
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για τον εντοπισμό ενός ζευγαριού τουριστών που χάθηκε στις πλαγιές του βουνού πάνω από τα Καμένα Βούρλα και επικοινώνησε με το «112».
Όπως αναφέρει LamiaReport, γύρω στις 5:30’ το απόγευμα της Κυριακής το ζευγάρι επικοινώνησε μέσω του αριθμού εκτάκτου ανάγκης ζητώντας βοήθεια γιατί είχε αποπροσανατολιστεί στα μονοπάτια που οδηγούν γύρω από το βουνό και φτάνουν μέχρι το Μοναστήρι και την Καρυά.
Αμεσα αστυνομικοί από το ΑΤ Καμένων Βούρλων, με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου και την 7η ΕΜΑΚ, ξεκίνησαν τις αναζητήσεις, συνεπικουρούμενοι από κάτοικο των Καμένων Βούρλων, που γνωρίζει καλά την περιοχή και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Καραμανώλη.
Το στίγμα δείχνει πάνω από τα σχολεία, από κει όμως υπάρχουν τρία διαφορετικά μονοπάτια τα οποία μέσα στη νύχτα είναι πολύ δύσκολο να εξεταστούν γρήγορα.
- Η Τουρκία αρνήθηκε τη συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας σε διάσκεψη του ΟΗΕ
- «Καλή πίστη» από Ιράν και ΗΠΑ ζητά ο Γκουτέρες ώστε να κινηθούν προς μια «διαρκή και συνολική συμφωνία»
- Artemis II: Συγχαρητήρια Τραμπ στους αστροναύτες και υπόσχεση για τον πλανήτη Αρη
- Δυτική Οχθη: Ανησυχούν οι Παλαιστίνιοι για την έγκριση ανοικοδόμησης άλλων 34 οικισμών από το Ισραήλ
- Λίβανος: «Ερευνα σε βάθος» απαιτεί η Ινδονησία για τον θάνατο 3 κυανοκράνων της
- Μέση Ανατολή: Ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν ιρανικά drones σε «αρκετές» χώρες, δηλώνει ο Ζελένσκι
