Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη 80χρονος για την παράσυρση και εγκατάλειψης της 8χρονης
«Βγήκε από το αμάξι, είπε "εγώ δεν έχω καμία ευθύνη μ' αυτό", ξαναμπήκε στο αμάξι του και έφυγε» δήλωσε συγκεκριμένα αυτόπτης μάρτυρας.
Ογδοντάχρονος ήταν ο δράστης της παράσυρσης και εγκατάλειψης 8χρονου κοριτσιού, το μεσημέρι της Παρασκευής, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
Η 8χρονη τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Ο 80χρονος οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από έρευνα των αστυνομικών.
Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες
Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στην ιστοσελίδα grtimes.gr, το κοριτσάκι συνοδευόταν από τους δύο παππούδες του και το αδερφάκι του όταν -την ώρα που κατέβαιναν από το πεζοδρόμιο, σε ένα σημείο μάλιστα που ο δρόμος έχει εσοχή για παρκάρισμα- πέρασε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 80χρονος, χτυπώντας το κοριτσάκι στο ένα πόδι.
«Βγήκε από το αμάξι, είπε «εγώ δεν έχω καμία ευθύνη μ’ αυτό», ξαναμπήκε στο αμάξι του και έφυγε» δήλωσε συγκεκριμένα αυτόπτης μάρτυρας.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, αλλά και αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Τροχαίας που έλαβαν καταθέσεις και πληροφορίες για τον οδηγό.
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]



