Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη 80χρονος για την παράσυρση και εγκατάλειψης της 8χρονης
«Βγήκε από το αμάξι, είπε "εγώ δεν έχω καμία ευθύνη μ' αυτό", ξαναμπήκε στο αμάξι του και έφυγε» δήλωσε συγκεκριμένα αυτόπτης μάρτυρας.
Ογδοντάχρονος ήταν ο δράστης της παράσυρσης και εγκατάλειψης 8χρονου κοριτσιού, το μεσημέρι της Παρασκευής, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
Η 8χρονη τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Ο 80χρονος οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από έρευνα των αστυνομικών.
Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες
Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στην ιστοσελίδα grtimes.gr, το κοριτσάκι συνοδευόταν από τους δύο παππούδες του και το αδερφάκι του όταν -την ώρα που κατέβαιναν από το πεζοδρόμιο, σε ένα σημείο μάλιστα που ο δρόμος έχει εσοχή για παρκάρισμα- πέρασε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 80χρονος, χτυπώντας το κοριτσάκι στο ένα πόδι.
«Βγήκε από το αμάξι, είπε «εγώ δεν έχω καμία ευθύνη μ’ αυτό», ξαναμπήκε στο αμάξι του και έφυγε» δήλωσε συγκεκριμένα αυτόπτης μάρτυρας.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, αλλά και αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Τροχαίας που έλαβαν καταθέσεις και πληροφορίες για τον οδηγό.
- Άσκηση: 8 λεπτά είναι αρκετά για να «εξαφανίσεις» τον πόνο στη μέση
- Κατασκοπεία: Σήμερα απολογείται στο Αεροδικείο ο 54χρονος σμήναρχος
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πώς θα φορολογηθούν φέτος τα μπλοκάκια – Τι να προσέξετε
- Η ανεξήγητη, επίμονη εναντίωση της κυβέρνησης στον εμβολιασμό και τα 17.000.000 αιγοπρόβατα «φαντάσματα»
- Συνταγή: Μοσχαρίσια κεφτεδάκια με σάλτσα σόγιας, μουστάρδας και ζωμού λαχανικών
- Ρωσία: Θα χρειαστεί εγγυήσεις ασφαλείας για να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία

